Catering Service

Bij DeliYo houdt het niet aan de counter op. Catering op eigen locatie verzorgen we graag, van een High Tea tot een 'net even anders' werklunch, van een rijkgesorteerde borrelplank tot een LAT-Box (Lunch Apart Together). Heb je een relatiegeschenk nodig, gaat een collega met pensioen of is er een ander jubileum?  Laat het ons weten, we denken graag met je mee om je event tot een succes te maken. DeliYo ontzorgt van A tot Z! 
Bel, mail of app ons als je vragen hebt en/of een reservering wilt maken die wij voor jou mogen verzorgen! 

Graag tot ziens,
Yolanda van der Kroft 

aanvraag catering

Surprise!

En dan wordt er plots een lentebucket bij je bezorgd! Vol lekkernijen om even te laten weten dat er, ook als je thuis moet werken, aan je gedacht wordt! Dat verzoet een hoop!

A sparkling HNY!

Het nieuwe jaar kon niet beter gestart worden dan met sparkling bubbles, wat zoets, hartigs, knabbels en hmmm heerlijke truffels! Santé!

Heerlijk avondje...

Sint was helaas weinig zichtbaar in 2020 maar hij vergat zijn stoute en zoete 'kinderen' natuurlijk niet! 
DeliYo zorgde als hulpsint voor een gulle glimlach bij de ontvangers.

Jubilaris?

Afscheid nemen van een jubilerende collega, dat verdient natuurlijk een passend geschenk: 3 klasse wijnen in een mooi kistje met wat lekkers van de Choco-factory aan de deur bezorgd!

Stel uw vraag of vraag een catering aan...

WhatsApp DeliYo , bel 0641 796 808, mail ons of stuur een aanvraag. Als regel krijg je binnen 24 uur antwoord en/of wij nemen vooraf nog contact op. Bij extreme drukte kan het helaas soms wat langer duren, onze excuses alvast en bedankt voor je begrip.

Wij respecteren je privacy en zullen nooit, behoudens wettelijk opgelegd, je gegevens verstrekken aan derden zonder jouw volledige toestemming.

IK HEB EEN VRAAG... CATERING OFFERTE/AANVRAAG